Monday, September 8, 2008

RATU HATIKU


Assalamualaikum,
selamat menjalani ibadah puasa yg dah masuk hari ke lapan.Alhamdulillah semoga ibadah puasa kita diberkati Allah S.W.T.
Kali ni ct nak story pula tentang my mom Hajjah Fadillah Nor Mohd. seoarang ibu tunggal yg berjaya mendidik anak nya hingga dewasa AMIN.
mama ct dulu kerja sebagai pembantu tadbir bahagian kewangan di jabatan perikanan negeri pulau pinang.
kini dah pencen dan tinggal bersama ngan ct dan suami.ct berterima kasih kepada suami ct sebab sudi sama2 menjaga mama ct, ct ni anak tunggal so siapa lagi yg nak jaga mama kalau bukan ct kan...sebab tu la ct bersyukur sangat sebab suami ct sanggup sama2 menjaga mama dan sayang mama sama macam ct sayang Alhamdulillah.
Ucapan untuk suami ct,"TQ sayang, ayang sangat menghargainya".
sejak ct balik ke penang ct semakin rapat dgn famili mertua.itu satu kenikmatan hidup sebagai seorang menantu kerana telah diterima dgn baik oleh keluarga mertua dan ipar duai. ct bersyukur sangat, ct harap kebahagian ini akan kekal selama hayat di dunia ini Insya Allah.

1 comment:

Lieza said...

patutlah mcm penah ku lihat nick nie.. rupanya di fotopages...hai lina, camner kat penang? aku tak sempat dh nak update fotopages.. gambo byk cuma mls nak upload..

so aku cuma update my blog.. slmt berpuasa utk azlina sekeluarga