Sunday, August 14, 2011

BLOG ARTIS

shidi dan v
Assalamualaikum,

Tadi waktu lepas berbuka puasa tiba2 ternampak address blog kedua pasangan romantik ini siapa lagi kalau bukan Vanida Imran dan suaminya Rashidi. Aku sebenarnya memang suka couple ni...nampak loving sangat. Dari mula dia orang ni kawin sampai la sekarang memang tak hilang loving tu...itu la yg aku suka sangat tu :-).

Bukan aku kata couple lain tak loving, tapi entahla aura mereka berdua ni kuat sangat. Memang terserlah kasih sayang dia orang berdua ni. Masa dia orang ni bercinta, tak der la apa2 gossip panas atau adegan panas dari mereka ni. Tapi bila dia orang ni dah kawin, wah memang loving sungguh la. I LIKE :-)

pasangan bahagia



Aku secara peribadi memang suka sangat tengok wajah V ni. Cantik la...lembut dam penuh keibuan. Hish...memang wanita melayu terakhir la. Apa pun aku nak doakan mereka berdua ni bahagia hingga ke akhir hayat...insya Allah.

Anak2 dia orang ni pun comel2 belaka :-). So jom kawan2 kita singgah ke blog pasangan merpati dua sejoli ni yer http://kebintang.blogspot.com

2 comments:

Ruziawati Yusof said...

best ye blog depa tu ct? t tak penah baca lagi.. apa2 pun mmg depa sweet couple

Azueriena Norash said...

suker jugak ngan Vee...dah tengok pun blog diorg...kak azue pun dah jadik follower...hehehe tq2