Thursday, January 29, 2009

SAMBUTAN ULANG TAHUN KELAHIRAN SECARA BERSEDERHANA




Assalamualaikum,

kali ni pula kisah sambutan ulang tahun ct yg ke 31. tak der la hebat sangat pun sambutan nya, cuma secara kecil-kecilan jer.
pada hari tersebut hubby telah sponser cake coklat sedap sangat tau, beli kat Kompleks Dato Kailan Kepala Batas.

selain tu hubby juga ada menghadiahkan seutas gelang kristal memang lawa sangat. lagi pun ct ni tak suka sangat ngan barang2 kemas jimat suami ct kan tak payah nak fikir untuk belikan barang kemas yang mahal2 hehehe...
pada malamnya pula kami bertiga termasuk mama ct dinner di Noodle Station yang terletak di area Bertam.
pendek kata sambutan pada ulang tahun kelahiran ct di tahun 2009 ni memang jimat,sederhana dan juga penuh kasih sayang...
terima kasih mama dan juga suami tercinta...

3 comments:

eliss-dania said...

selamat ulangtahun kelahiran yg ke-31 & ulangtahun perkahwinan yg ke-3 akak. wah semuanya angka 3 tahun ni mudah-mudahan bawak tuah utk akak sekeluarga ehe. hari ni eliss geram sgt tp bila baca blog akak ni rasa hepi sikit coz ada cerita2 bahagia kan.. ok la semoga akak sihat & cute selalu!

Big Mamma Bukhari said...

semoga kalian berbhg untuk selamanya.. insya allah.. amin..

zuraidah@tv3.com.my said...

hi cinta..thanks sudi invite ke blog baru cinta ni..happy belated birthday dan jugak anniversary..moga siti dan hubby terus bahagia dan dimakbulkan Allah semua yang diimpikan.