Thursday, May 12, 2011

DATING AT WINTER WARMERS COFFEE AND TEA HOUSE

blueberry cake,rose iced latte and mixed fruit cocktail
me and menus
mr.hubby and menus
hubby in action
me in action
Assalamualaikum,

30 April 2011 yg lepas, aku dan suami lepak kat Winter Warmers Coffee and Tea House. Tempat tu memang cantik, rasa macam duduk kat rumah jer.

Sebenarnya aku ni teringin nak makan kek, cake of the day ialah blueberry cake. Memang sedap...dan yg bestnya minuman panas dihidang dalam teko. So kalau habis kita boleh refeal semula i like...:-)

Mula2 kami ingat tempat ni tak halal ke apa ... rupanya dijamin halal...So kami pun masuk la...bukan apa nak berdating kan kena la cari tempat yg romantik kan hehehe...Kami ni memang suka berdating pun...lagi pun dating ni lebih erat kasih sayang antara suami dan isteri kan :-). Tak perlu ke tempat mahal, yg penting niat kita untuk bersama yg tersayang itu jer :-)

Suasana restoren ni memang mendamaikan, lagi satu memang kita akan rasa sangat2 selesa sesuai dengan nama nya "Warmers"...So kawan2 kalau teringin nak berdating jom singgah ke Winter Warmers Cofee and Tea House...yg terletak di Sunway Carnival Mall Seberang Jaya. Singgah tau jgn tak singgah... ;-)

3 comments:

SayangSal said...

nak cake jugak.....dengar ceter , tgk gambar memang sest...nak ke sana jauh la pulok....he he he.....dating jangan tak dating.....caiyokkkkk....

Siti Azlina Abdul Aziz said...

hilang pula komen sahabat aku huhuhu...

Anonymous said...

Carian di http://www.halal.gov.my/v3/index.php/ms/direktori-halal-malaysia/126-direktori-halal-malaysia

...tak nampak pun nama WINTER WARMERS COFFEE AND TEA HOUSE ...