Monday, March 26, 2012

MENU JUMAAT LEPAS

nasi ayam penyet

nasi lemak special
Assalamualaikum...

Hari Jumaat lepas kami singgah kat Sunway Carnival, saje jer cuci mata sambil cuci duit sekali hahahaha...Bukan apa aku ni teringin nak bershopping, tapi yg kelakarnya bukan aku yg bershooping pun, cik abang aku yg beria2 nyopping...adoiii penat mak ikut buntut laki mak tu hehehe....

So bila dah penat kita stop jap aktiviti nyopping tu kita makan la dulu. Pilih punya pilih alih2 layan kat Food Carnival jer la. Cik Abang I pilih nasi ayam penyet...alahai sian pula ayam tu terpenyet hehehe...aku pula nasi lemak special, tapi memang marvelous la rasanya. Nampaknya boleh la pi pekena lagi hehehe...:-)

Tapi kan masa kami dok menjamu selera ada la satu citer yg terjadi. Tokey kedai nasi ayam penyek ni tiba2 tanya kenapa kami amik gambar makanan dia tu, so hubby jawap la nak masuk dalam FB. Tiba2 terus dia keluarkan pamphlet pasal business on line apa tah. Adoii terbantut juga la selera kami ni huhuhuhu...

Bukan apa kami ni tak berapa nak minat soal MLM ni...Adoii nak buat macam mana, nasi pun banyak lagi dalam pinggan so layan jer la telinga ni...

Tapi apa pun aku rasa bangga la juga sebab ada juga orang melayu yg rajin berusaha, apa pun untuk kakak tu aku dan suami doakan semoga korang suami isteri sukses :-)

Adios!!

1 comment:

dwaty said...

sempatlagi ber MLM... hehehe