Thursday, January 12, 2012

DAH KERJA DAH

gambar sekadar hiasan
Assalamualaikum...

Semalam terlalu excited sampai malas nak up date blog hehehe boleh pula gitu yer....So today is my bright day...saya akan mula bekerja di samping anak2 yg comel. Macam biasa SKBI call semalam kata minta aku penuhi kekosongan jawatan di bahagian pra sekolah yg baru buka. So tak der limit...aku akan bekerja sampai la staf yg tetap datang melaporkan diri. So this is my oppotunity to be with the cute kids hehehe...sukanya :-)

Memang pada mulanya aku agak keberatan nak terima sebab kejadian yg menimpa aku tahun lepas. Tapi kita hanya manusia so dengan hati yg tenang dan akal yg waras aku just forgive and forget. Siapa lah kita yg nak menghukum manusia lain...Kita pun banyak kesilapan so just be myself....

Ini satu permulaan tahun yg indah buat aku. Hope lepas ni akan ada cahaya menanti aku di depan sana...Mana la tahu my one fine day will coming insya Allah...amin... :-)

3 comments:

ciK LyndaWawa said...

selamat bekerja kak...=]

Ruziawati Yusof said...

selamat bekerja ct.. caiyok!!

AIRA said...

tahniah..kerja elok-elok:)