Wednesday, January 4, 2012

BICARA SUAMI ISTERI

gambar sekadar hiasan
Assalamualaikum...

Semalam masa kami nak tidur, masing2 bzz dengan handphone dan gadget masing2. So tiba2 aku bertanya pada suami soalan cepu mas setiap awal tahun hehehe...ala2 soalan klise la konon....:-)

Aku: "Sayang, tahun ni Ayang kerja tak?"

Suami: "Kerja la ..."

Aku: "Boleh tak Ayang minta kerja kat mana2 company jadi kerani ker?"

Suami: "Ala tak payah la Sayang....sabar lah nanti kerja la..."

Aku: "Abang tak bagi ker Ayang ni kerja ker bagi ni...lain macam jer jawapan tu..."

Lepas tu dah tak der jawapan hanya senyuman hehehe...Kemudian suami ku macam biasa akan mendodoikan aku sehingga lah aku terlena huhuu...aku dah tahu tak payah kerja la tu huhuu....sabar jer la...:-)

4 comments:

AL-QASSAM said...

Yes.. sokong2 xpayah kerja duk umah je jaga rumah dan anak(^_^)

Siti Azlina Abdul Aziz said...

kalau ada anak yess may be i can stay at home but we all belum ada anak that why i nak bekerja :-)

Nurul Wahida said...

akak pun keje jugak...dh jadi chef untuk suami kn...^_^

Siti Azlina Abdul Aziz said...

rasanya selalunya suami yg jd chef akak ni tak pandai masak pun heheheh....