Wednesday, October 5, 2011

CARTOON / KARTUN

Assalamulaikum...salam kartun sedunia hehehe...

Korang suka tengok kartun tak? Aku ni kalau tak tengok citer kartun sehari rasa macam nak pitam, rasa macam nak kena gastrik pun yer juga...migrain tu selalu la juga kena hehehe...bukan apa bila tengok citer kartun tu rasa release semua tension yg bersarang di kepala otak aku ni.

Oleh kerana aku ni giler kartun, maka peti TV ada dua la kat rumah kami yg comel ini. Rumah kecik tapi TV sampai dua...bukan apa kes perebutan channel berlaku hehehe...maklum la Hubby Chubby aku ni ala2 pemikiran org dewasa sesuai la kan dengan umur hehehe...tapi aku ni ala2 pemikiran kanak2 macam org tak cukup umur...what to do..dah aku suka nak buat macam mana kan...:-)

Masa mula2 kawin dulu kami pernah gaduh semata2 kerana berebut channel TV. Tapi sekarang Hubby dah tahu...ada masa tertentu dia akan terus masuk ke bilik layan TV1 nya hehehe...aku macam biasa with my feveret channel Tv9 hehehe....

So di sini aku sertakan gambar2 kartun yg menjadi pujaan hati ku...sebenarnya banyak lagi...tapi cukup la setakat ini...Oh yer aku ni tak suka tengok citer kartun yg jenis merepek tu...kalau ada citer macam transformer tu tak pula aku minat huhuhu...so layan jer la otak aku ni yer korang...entry kali ni memang cute untuk mereka yg sama sealiran dengan aku hehehe...HIDUP KARTUN :-)

detective conan i like :-)

sponge bob :-)

ataschinci
jimmy neutron
shin can
power puff
semua kartun klasik keluaran looney tunes memang aku suka giler

2 comments:

Jijahh @ f.k said...

amboii .. abis semua siri katun di pulunnye .... jijah lama dah tak nengok katun .. masa tu dah lama berlalu pergi ... heheheh

Siti Azlina Abdul Aziz said...

hehehe...nak buat macam mana dah minat :-)